Esittäytymisvuorossa 1. varapuheenjohtaja

NAVI-ryhmä esittäytyy kevään aikana! Joka viikko pääset täällä blogissa tutustumaan yhden hiippakunnan tai järjestön edustajaan ja voit samalla viikolla seurata kunkin navilaisen eloa ja arkea Instagramissa ja Twitterissä.


Karkauspäivän kunniaksi esittäytymisvuorossa on NAVI:n 1. varapuheenjohtaja Anton Sutinen, 23. 
”Olen Anton Sutinen, 23-vuotias joensuulainen aktiivinen seurakunnan luottamushenkilö. Toimin Kuopion hiippakunnan edustajana NAVI:ssa ja olen NAVI:n 1. varapuheenjohtaja. Kuulin NAVI:sta seurakunnan muilta luottamushenkilöiltä ja netistä, joten hain mukaan NAVI:n toimintaan ja minut valittiin hiippakuntani edustajaksi.

Haluan olla vaikuttamassa siihen, että nuoret saavat parempia vaikuttamismahdollisuuksia kirkossamme sekä olla aktiivinen linkki kirkolliskokousedustajien ja nuorten välillä. Suosittelen nuoria luottareita olemaan aktiivisia oman seurakunnan päätöksenteossa, koska ruohojuuritason ideoista saadaan juuri sinun seurakuntaasi oikeanlainen idea. Oma ideani oli Twitter-raamattuhetki, joka on muutaman kerran toteutunut nimellä Twaamattu.

Ylhäältä päin voidaan ohjata ja antaa vinkkejä, mutta ei täysin päättää toimintamuodoista juuri sinun seurakunnassasi. Itse olen erittäin idearikas ihminen ja sen takia tykkään olla luottamushenkilönä seurakunnassa. Ota rohkeasti yhteyttä NAVI:iin, jos haluat olla mukana toteuttamassa tulevaisuuden seurakunnallista päätöksentekoa.”