NAVI-ryhmän puheenjohtaja esittäytyy

NAVI-ryhmä esittäytyy kevään aikana blogissaan ja somessa! Joka viikko pääset tutustumaan yhden hiippakunnan tai järjestön edustajaan blogista löytyvän esittelyn avulla ja voit samalla viikolla seurata kunkin navilaisen eloa ja arkea Instagramissa ja Twitterissä.

Ensimmäisenä esittäytymisvuorossa on vastavalittu NAVI:n puheenjohtaja, Noora Isoranta, 25.

”Kuulin NAVI:sta ensimmäisen kerran vuonna 2010 seurakuntavaalien yhteydessä, kun huomasin, että NAVI:lla oli oma nuorten vaalikone. Pyrin tuona vuonna luottamushenkilöksi Järvenpään seurakuntaan ja pääsin kirkkovaltuustoon sekä kasvatuksen johtokuntaan.

NAVI-ryhmään päädyin NAVI-verkostosta vasta paria vuotta myöhemmin TYT:n (Helsingin yliopiston teologien opiskelijajärjestö) edustajana. Opiskelen nyt siis teologiaa, ja sitä ennen valmistuin kirkon nuorisotyönohjaajaksi ja sosionomiksi ammattikorkeakoulusta.
Nuorten ja nuorten aikuisten äänen kuuluminen on minusta tärkeää kirkossamme, sillä minusta tuntuu, ettei se kuulu seurakunnissa tarpeeksi. Minulle luonteenomaista on suurempien kokonaisuuksien maalailu, minkä vuoksi varmaankin päädyin seurakuntani sijaan valtakunnalliseen verkostoon aktiiviseksi toimijaksi. NAVI:ssa on ollut hienoa päästä tekemään some-vaikuttamista vaalien aikaan ja yksi ehdoton lempparini on jokavuotinen Kirkko 2020 -seminaari.
Koska olen ehdottomasti enemmän kuvankatselija kuin kirjoittaja, kehoitan sua seuraamaan NAVI:a (@naviryhma) Instagramissa (ja Twitterissä), missä NAVI-ryhmän edustajiin voi tutustua joka viikko tarkemmin.”