NAVI:n puheenjohtajisto vuodelle 2022 valittu

NAVI valitsi kokouksessaan 21.11.21 puheenjohtajiston vuodelle 2022. NAVI:n puheenjohtajana toimii Jussi Luoma, joka on toiminut NAVI:ssa aiemmin Suomen Lähetysseuran varaedustajana. Luoma on graduvaiheen teologian opiskelija Helsingin yliopistosta sekä tuore tamperelainen. Luoma kertoo olevansa valinnasta otettu ja innoissan. “Omat vahvuuteni ovat erityisesti yhteyksien luomisessa järjestöpuolelle, Suomen Lähetysseuraan ja myös muihin kristillisiin järjestöihin,” kertoo Luoma. Hän toivoo, että vuonna 2022 NAVI voi kokoontua enemmän livenä koronajan etäilyn jälkeen. 

Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin niin ikään NAVI:ssa Suomen Lähetysseuran edustajana toiminut Ilona Rantala. Turkulaissyntyinen Rantala asuu nykyisin Helsingissä, missä hän opiskelee yliopistossa politiikkaa ja viestintää. 

Toisena varapuheenjohtajana jatkaa NAVI:n pitkäaikainen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja Ville “Lexa” Lehonmaa. Lehonmaa viimeistelee teologian opintojaan Helsingin yliopistossa ja hänen kotinsa sijaitsee tätä nykyä Tampereella.