Onnea uusi luottari!

Hei sinä juuri valittu nuori luottari,

Onnea vielä kerran! Olet tehnyt mahtavan työn ja nyt pääset vaikuttamaan seurakunnassasi! Tässä heti muutamia infoja ja pohdinnan aiheita:

Onko seurakunnastasi tullut jo jotain infoa uusille valituille luottamushenkilöille? Ei välttämättä ole, mutta ei hätää. Infoa tulee varmasti. Seurakunnissa on vähän eri käytännöt, joten älä stressaa, jos et heti kuule omasta seurakunnastasi. Osassa uusien luottarien perehdytys alkaa jo joulukuussa. Osassa infoa saatetaan laittaa vasta tammikuussa lähempänä ensimmäistä kokousta. Joka tapauksessa varsinainen työ alkaa vasta tammikuussa. Seuraa sähköpostiasi, niin saat kaiken infon kyllä. Jos sinulla on jotain huolia, laita viestiä oman seurakuntasi seurakuntasihteerille.

Et tehnyt vaaleja yksin, etkä ole yksin vaalien jälkeenkään. Seurakuntavaikuttaminen tehdään yhteistyössä. Lähimmät yhteistyökaverit löytyvät tietysti oman listan läpipäässeistä ja varahenkilöistä. Tässä kohtaa on kuitenkin erittäin tärkeää ruveta luomaan positiivisia suhteita myös muiden listojen luottamushenkilöihin. Yhteistyön merkityksestä lisää täältä.

Et jää yksin myöskään asioiden opettelun kanssa. NAVI tarjoaa sinulle tukea ja koulutusta:

  • Koulutusmateriaali NAVI:n nettisivuilla, tällä pääset heti vauhtiin!
  • Allianssi ja nuorisojärjestöt järjestävät webinaarin uusille luottamushenkilöille 11.12. Lisää infoa ja ilmoittautuminen täällä.
  • NAVI järjestää Pieksämäellä kokonaisen koulutusviikonlopun nuorille luottareille 15.-17.3.2019 . Lisäinfoa seuraa aivan pian, pidä siis silmällä NAVI:n somea!

Tsemppiä tulevien vuosien työhön! Kaikki muutokset eivät tapahdu nopeasti, mutta nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa asioihin, jotka koet tärkeiksi.