Vuoden 2019 puheenjohtajisto valittu

NAVI-ryhmä valitsi maanantaina 12.11. keskuudestaan uuden puheenjohtajiston vuodelle 2019.

Puheenjohtajaksi valittiin Vilma Saarinen, joka on toiminut NAVI:ssa Teologian ylioppilaiden tiedekuntayhdistyksen edustajana vuonna 2018.

Vilma esitteli toiveitaan verkoston tulevaisuutta koskien: ”NAVI on tehnyt koko vuoden arvokasta seurakuntavaalityötä nuorten ja nuorten aikuisten hyväksi. Vuonna 2019 tuemme ensi sunnuntaina valituksi tulevia nuoria luottamushenkilöitä. Haluamme myös etsiä tapoja, joilla rakentaa yhteisöllisyyttä ja purkaa vastakkainasetteluja sekä kokonaiskirkon että paikallisseurakuntien tasolla. NAVI:ssa on tähän valtavasti potentiaalia, koska edustamme yhdessä poikkeuksellisen laajasti Suomen ev. lut. kirkon hiippakuntia ja järjestöjä.”

1. varapuheenjohtajaksi valittiin Alma Laukkanen ja 2. varapuheenjohtajaksi Ville ”Lexa” Lehonmaa.

NAVI-ryhmä kokoontuu viimeistä kertaa tänä vuonna Tampereella 1.-2.12. Käymme siellä palautekeskustelua vuoden 2018 seurakuntavaaleista ja alamme suunnitella tulevaa yhdessä!

Nuorten aikuisten vaikuttamisryhmä NAVI toimii Nuori kirkko ry:n yhteydessä edistääkseen nuorten ja nuorten aikuisten vaikuttamismahdollisuuksia kirkon piirissä.